Alice safta art studio

Pian

Pianul este unul dintre cele mai elegante instrumente muzicale pe care copiii îl pot studia încă de la o vârstă fragedă. Studierea pianului necesită mult timp, însă satisfacţiile sunt pe măsură.

(Vârstă minimă 5 ani)

Pian

A cânta la pian este mai mult decât spectaculos, este un mod de dezvoltare personală, un mod de a te disciplină și de a-ți dezvoltă dexteritatea, tandrețea artistică și capacitatea creierului de a fi mai agil și mai concentrat, este cel mai potrivit instrument pentru copii cu vârste fragede.

Pianul este un instrument muzical unic, acesta oferă o pregătire muzicală amplă, putând înlocui o întreagă orchestra și în același timp, putând fi armonizat cu orice voce sau instrument.

Copiii care învață încă de la vârste mici să cânte la pian, sunt mai coerenți în gândire și mai creativi. De asemenea, au o capacitate de concentrare mai puternică, o foarte bună coordonare mâna-ochi, o memorie excelență, și sunt mai responsabili și mai disciplinați.

Așadar, avantajele nu sunt doar din punct de vedere muzical, ci și la nivelul deprinderilor și abilităților precum creșterea nivelulului de focusare atât pe aspectele generale, cât și pe detalii, dobândirea abilităților organizatorice, controlul mai facil al emoțiilor negative cât și creativitatea și inteligență sporită!

pian-04

De ce să alegeți pianul?

Lecțiile de pian sunt concepute în funcție de vârsta și de capacitățile fiecărui copil, astfel încât să oferim posibilitatea de a experimenta și explora muzica, cu dobândirea treptată a cunoștințelor despre pian și despre muzică, la nivel începător.
Cu cât nivelul crește (sau vârsta), cu atât planul de lecții se schimbă și se adaptează.

Pentru cei care ating un nivel mediu, oferim posibilitatea de a învăța piese muzicale ce au rolul de a spori plăcerea de a cânta la acest instrument uimitor.
Urmând cursurile noastre de pian, copiii vor avea ocazia să se familiarizeze cu acest instrument de elită, dezvoltându-și inteligența, dar și:
- creativitatea
- dorința de a descoperi lucruri noi
- stimă de sine
- atenția și memoria
- motricitatea fină
- sensibilitatea auditivă
- spiritul de competiție
- inteligență emoțională

În cadrul Alice Safta Art Studio, de-a lungul anilor, copiii îndrumați de echipa noastră au obținut multiple premii naționale și internaționale la concursuri prestigioase de profil și burse de studiu naționale și internaționale.

Prima ședință este de probă și este GRATUITĂ!
Art studio

De ce să ne alegeți...

pian-05

Iubim să lucrăm cu copiii, să le stimulăm emoțiile creative, abilitățile și competențele!

Credem în puterea exemplului și credem cu tărie în relația copil-părinte-profesor!

Ne mândrim cu elevii de "ieri" care astăzi sunt profesori / instructori și dansatori angajați în unități de profil!

Alice safta Art studio

Știm cu toții că artiștii sunt speciali! Ne dorim să lucrăm și să evoluăm alături de copilul dumneavoastră!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Sunt de acord Citiți mai mult