Alice safta art studio

Dans Modern

Oferind libertate artistului și îmbinând mai multe stiluri și mișcări, dansul modern este considerat că fiind cea mai extinsă și complexă secțiune a artei coregrafice.

(Vârstă minimă 4 ani)

Dans Modern

Dansul modern are un singur scop - exprimarea liberă a artistului!
Acest stil de dans, spre deosebire de dansul clasic, de exemplu, este greu de definit din punct de vedere al tehnicii, fiind extrem de flexibil, dar complex în aceslasi timp.

Dansul modern are că avantaj principal faptul că permite exprimarea liberă prin mișcări nu foarte elaborate sau excesiv de complicate, într-un ambient plăcut și prietenos.

Accentul cade pe comunicare, pe ceea ce vrea să transmită artistul prin dans și pe ceea ce simte, nu pe reguli stricte și limitări de coregrafie.

Dansul modern are, astfel, scopul de a elibera artistul, permițându-i să se exteriorizeze, fără a urmă reguli impuse.

dans modern-06

De ce să alegeți dansul modern?

Este un stil de dans iubit atât de copii cât și de adulți, însă este foarte important să existe o conexiune între persoană și stil pentru a lucra cu drag și perseverență. Astfel, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Noi, va promitem, vom face tot posibilul să îi insuflăm dragostea pentru dans (fie el modern, contemporan sau clasic) și suntem convinși că ne va reuși pentru că toate realizările noastre se bazează pe experiență, implicare, profesionalism, pasiune și răbdare.

Profesorii noștri îi vor învață pe copii, să aibă încredere în forțele proprii și să se exprime liber.

Cu cât mai repede se încep cursurile de dans, cu atât mai repede se dezvoltă rezistență, se învață tehnicile specifice și se crește în stilul de viață respectiv, de aceea pentru acest stil de dans copii pot începe încă de la vârste fragede.

Atât băieții, cât și fetițele vor dezvoltă abilitățile de coordonare, ritmică, orientare și mobilitate, un stil propriu de exprimare precum și un corp armonios, dar și capacitatea de a lucra în colectiv, de a comunica într-o atmosfera plăcută și disciplinată.

În cadrul Alice Safta Art Studio, de-a lungul anilor, copiii îndrumați de echipa noastră au obținut multiple premii naționale și internaționale la concursuri prestigioase de profil și burse de studiu naționale și internaționale.

Prima ședință este de probă și este GRATUITĂ!
Art studio

De ce să ne alegeți...

dans modern-07

Iubim să lucrăm cu copiii, să le stimulăm emoțiile creative, abilitățile și competențele!

Credem în puterea exemplului și credem cu tărie în relația copil-părinte-profesor!

Ne mândrim cu elevii de "ieri" care astăzi sunt profesori / instructori și dansatori angajați în unități de profil!

Alice safta Art studio

Știm cu toții că artiștii sunt speciali! Ne dorim să lucrăm și să evoluăm alături de copilul dumneavoastră!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Sunt de acord Citiți mai mult