Alice safta art studio

Balet Clasic

Reprezintă cea mai frumoasă combinație de arte, descrisă prin simplitate, delicatețe, elegantă, sensibilitate, muncă, devotament și grație!

(Vârstă minimă 4 ani)

Balet clasic

Baletul este una din cele mai frumoase arte și a luat naștere în Franța în secolul XV, este o formă de dans clasic, format din mai multe tipuri de artă.

Baletul clasic e definit prin: grație, eleganța mișcării libere, poante, simetrie, iar accentul este pus pe poveste, costume și scenografii complexe.

Baletul este un spectacol ce poate aduce pe scenă unul sau mai multe persoane și reprezintă îmbinarea mai multor arte precum dans, muzică și teatru, pantomimă.

Cursurile de balet sunt pentru diverse nivele: de la începători până la avansați, acestea având scopul de a contribui la modelarea unei atitudini grațioase și elegante prin exercițiu susținut și disciplină, dincolo de învățarea propriu-zisă a dansului.

balet-09

De ce să alegeți balet clasic?

Prin intermediul lecțiilor de balet, participanții reușesc să își corecteze ținută / postura, să își îmbunătățească elasticitatea, motricitatea, coordonarea, colaborarea, echilibrul și să își dezvolte sensibilitatea artistică, cât și multe alte abilități.

Folosim metode și mijloace moderne de predare, copiii fiind atrași de acestea și reușind să își însușească informațiile transmise, cu ușurință, devenind în timp profesioniști desăvârșiți în această artă, dacă asta își doresc, bineînțeles.

Acordăm atenție sporită și părții emoționale a copiilor, conducându-i spre frumos prin intermediul ariilor muzicale redate și oferindu-le încredere în forțele proprii.

Profesorii noștri, sunt profesioniști care au participat și câștigat diferite concursuri naționale și internaționale, oameni devotați, răbdători, pasionați și au experiența necesară pentru a putea forma și îndruma copii către succes.

În cadrul Alice Safta Art Studio, de-a lungul anilor, copiii îndrumați de echipa noastră au obținut multiple premii naționale și internaționale la concursuri prestigioase de profil și burse de studiu naționale și internaționale.

Prima ședință este de probă și este GRATUITĂ!
Art studio

De ce să ne alegeți...

balet-04

Iubim să lucrăm cu copiii, să le stimulăm emoțiile creative, abilitățile și competențele!

Credem în puterea exemplului și credem cu tărie în relația copil-părinte-profesor!

Ne mândrim cu elevii de "ieri" care astăzi sunt profesori / instructori și balerini angajați în unități de profil!

Alice safta Art studio

Știm cu toții că artiștii sunt speciali! Ne dorim să lucrăm și să evoluăm alături de copilul dumneavoastră!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Sunt de acord Citiți mai mult