Alice safta art studio

Teatru

Teatrul este un adevărat spectacol, ce îmbină perfect artele precum muzică, coregrafie, literatură, mimică, arte plastice și multe altele, pentru a putea transmite emoții, trăiri, sentimente și dorințe.

(Vârstă minimă 4 ani)

Teatru

Teatrul este o formă de artă care se descrie prin divertisment și educație, exprimă trăiri și sentimente mixte ce te transporta într-un alt univers de la zâmbete până la lacrimi și care reușește să unească diferite culturi printr-un limbaj universal.

Participând la cursuri de teatru, copiii, vor avea ocazia să își contureze o multitudine de abilități / calități: empatie, colaborare, imaginație, comunicare, spontaneitate, control al emoțiilor, memorie, respect față de sine, creativitate, dicție, expresivitate, improvizație, observație, încredere, concentare, atenție etc.

Cursurile de teatru / actorie susținute în cadrul Art Studio se desfășoară după o programă bine stabilită, concepută în urmă experienței vaste a profesorilor noștri, astfel încât să îndeplinim toate obiectivele setate.

Cursurile noastre ating mai multe puncte necesare în “devenirea actorului”, și anume: mișcare, vorbire, improvizație cât și alte elemente de teatru.

Încurajăm toți copii să se exprime liber și să se dezvolte armonios prin artă, obținând reușite remarcabile, cu eforturi susținute din partea lor, cât și a părinților.

De ce să alegeți teatru?

Cursurile de teatru pe care le organizăm au un nivel ridicat de profesionalism, indiferent de vârstă participanților, iar studioul nostru este echipat corespunzător cu recuzita necesară.

Veți pași într-un mediu prietenos, relaxat, în care performanță nu doar că este posibilă, ci se și întâmplă.

Teatrul devine un instrument excelent pentru dezvoltarea personală și pentru exprimarea personalității.

Încurajează curiozitatea, creativitatea, încrederea în forțele proprii, eliminarea inhibițiilor, depășirea anumitor blocaje, spontaneitatea și oferă provocări la fiecare rol interpretat.

De asemenea, îi învață pe viitorii actori să lucreze în echipa, să se descopere pe ei înșiși, să improvizeze și să își cucerească publicul indiferent de rolul pe care îl joacă.

Îndrăznește să devii un personaj și să transmiți pasiunea ta, sub îndrumarea noastră!

În cadrul Alice Safta Art Studio, de-a lungul anilor, copiii îndrumați de echipa noastră au obținut multiple premii naționale și internaționale la concursuri prestigioase de profil și burse de studiu naționale și internaționale.

Prima ședință este de probă și este GRATUITĂ!
Art studio

De ce să ne alegeți...

teatru-04

Iubim să lucrăm cu copiii, să le stimulăm emoțiile creative, abilitățile și competențele!

Credem în puterea exemplului și credem cu tărie în relația copil-părinte-profesor!

Ne mândrim cu elevii de "ieri" care astăzi sunt profesori / instructori și actori angajați în unități de profil!

Alice safta Art studio

Știm cu toții că artiștii sunt speciali! Ne dorim să lucrăm și să evoluăm alături de copilul dumneavoastră!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Sunt de acord Citiți mai mult