Alice safta art studio

Canto

Cursurile de canto sunt început unei călătorii incredibile către o dezvoltare armonioasă atât profesională cât și personală , mai ales că "muzica este cea mai puternică formă de magie"!

(Vârstă minimă 5 ani)

Canto

Dezvoltarea vocală și personală (din mai multe puncte de vedere), este realizabilă prin intermediul cursurilor de canto susținute de noi.

Creăm un mediu inspirațional, propice pentru petrecerea unui timp de calitate în care se vor dezvălui cele mai profunde emoții, iar experiență umană va fi portretizată cu ușurință.

Cursurile de canto sau “cântatul” va face ca stresul să dispară, îmbunătățind vizibil starea de spirit.

Tehnică vocală se perfecționează în timp iar vocea devine cu adevărat un instrument desăvârșit. Astfel, putem transformă hobby-ul copilului tău într-o perspectivă profesională. Indiferent dacă vă doriți să studiați canto la nivel profesional sau nu, această “artă a cântatului” este una foarte vastă, care necesită explorare și perfecționare.

canto-03 (1)

De ce să alegeți canto?

Beneficiile, după cum spuneam, sunt multiple și pe mai multe planuri: emoțional, psihologic, social, fizic:
- îmbunătățesc funcțiile creierului, ducând la o luciditate mai accentuată
- dezvoltă înțelegerea dintre culturi, dar și empatia
- ajută la tonifierea diafragmei, mușchilor faciali și a celor intercostali
- îmbunătățesc memoria
- oferă posibilitatea exploatării calităților vocale, dezvoltând tehnică și învățând metodele de control asupra corzilor vocale.

În cadrul cursurilor de canto abordăm diverse aspecte importante: noțiuni despre ritm, intonația, dicția și respirația corectă, prezența/ mișcarea scenică, etc.
Pe de altă parte, avem grijă să personalizăm fiecare lecție în funcție de vârstă cursanților, dar și în funcție de aptitudinile, personalitatea, înclinațiile, dorințele și posibilitățile lor, native.

Toți cursanții care își doresc o carieră în muzică și ating un anumit nivel de pregătire, beneficiază de întreg suportul nostru.
Profesorii nostri sunt calificați, cu o experiență vastă în domeniu și sunt cei mai potriviți pentru susținerea lecțiilor de canto, datorită calităților ce îi reprezintă: răbdători, implicați, serioși, pasionați etc.

În cadrul Alice Safta Art Studio, de-a lungul anilor, copiii îndrumați de echipa noastră au obținut multiple premii naționale și internaționale la concursuri prestigioase de profil și burse de studiu naționale și internaționale.

Prima ședință este de probă și este GRATUITĂ!
Art studio

De ce să ne alegeți...

canto-02

Iubim să lucrăm cu copiii, să le stimulăm emoțiile creative, abilitățile și competențele!

Credem în puterea exemplului și credem cu tărie în relația copil-părinte-profesor!

Ne mândrim cu elevii de "ieri" care astăzi sunt profesori / instructori și dansatori angajați în unități de profil!

Alice safta Art studio

Știm cu toții că artiștii sunt speciali! Ne dorim să lucrăm și să evoluăm alături de copilul dumneavoastră!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Sunt de acord Citiți mai mult